Wat gaat de tijd toch snel voorbij!

Hi allen,

Wat een mooie week hebben wij erop zitten. Het trainingsweekend was leuk, gezellig en er is natuurlijk behoorlijk getraind.
Een andere omgeving, rust en ontspanning doen wonderen. Ongemerkt is er in zo’n weekend behoorlijk wat aan inhoud en kilometers gemaakt.
De klok tikt door en ik wil nog zoveel van jullie genieten. Echter ik realiseer me dat de tijd nooit stil komt te staan en dat elke minuut dat ik met jullie doorbreng heel veel voor mij betekent. Als ik zo naar een ieder kijk hoe jullie trainen, behulpzaam zijn, lachen, plezier hebben, soms een pijntje hebben, en dat moeten doorstaan, en ook de soms pittige trainingen verslaan dan mag ik mij rijk prijzen dat ik jullie mag en kan trainen. Ik houd van mensen met een eigen karakter, een eigen wil, een bijzondere drive en doorzettingsvermogen maar ik besef ook dat ik geen 100 van dezelfde poppetjes om me heen heb. En dat maakt het elke keer weer opnieuw een uitdaging samen er een mooie training van te maken.
Ik kom iedere keer met een lach wat er ook gebeurd of voorgevallen is. En ook vertrek ik met een lach omdat alles wat met mij en jullie te maken heeft gewoon energie geeft. Het is een heerlijk gevoel als ik weer in de auto huiswaarts rijd en dan naar de radio luister met de gedachte dat het weer een super avond of dag met jullie is geweest. De berichten in de groepsapp geven aan hoe hecht we zijn. De reacties spreken voor zich!
Dit is het begin van mijn afscheid en wil het niet als afscheid zien. Als het even kan zal ik zeker van de partij zijn om mee te trainen. Die momenten komen er, en ik zie daar ook naar uit om te genieten dat ik lekker mee kan trainen en af en toe lekker ertussen door kan babbelen als de trainer iets vertelt of uitlegt. Laten we nu eerst maar volop genieten van de komende 14 dagen want daarna gaat het ervoor mij anders uit zien.
Maar nu gaan we terug naar hoe het afgelopen week is geweest.
Woensdagavond was het een avond dat ik door de sneeuw niet in de drukke verkeersomstandigheden wilde belanden.
Hier in het zuiden sneeuwde het behoorlijk en dan is het niet zo fijn de rit naar Rotterdam te maken. Maar er is behoorlijk goed getraind onder redelijke omstandigheden in Rotterdam o.l.v. Jan en Harro. Zaterdagochtend was de opkomst groot en gezellig. Het programma is goed uitgevoerd en de progressie is er en gaat zeker verder. Ga allen zo door en geniet dat je zo vitaal bent.
Zondag hadden een aantal de Asselronde in Apeldoorn als wedstrijd en anderen weer een lange duurloop ter voorbereiding van de Rotterdam Marathon. En er waren er ook een paar die gewoon samen een zondags loopje gingen doen. Het is allemaal fantastisch wat jullie doen. Lekker in beweging en heerlijk genieten van het leven.
De uitslagen van de Asselronde hoor of zie ik graag.
Maak er een mooie week van!
Gr. Mike en Conny
Updated: 3 februari 2019 — 22:35
Moved by Mike © 2016