Mooie en gezellige kerstdagen!

Hi allen,

De dagen richting het einde van het jaar zijn ingegaan.
December staat te boek als een maand dat er gezelligheid, gefeest wordt en het jaar afsluiten plaats vindt. Hoe kijken we terug op weer een jaar voorbij en hoe gaan we het nieuwe jaar in. Het is leuk om vooruit te kijken en plannen of doelstellingen te hebben.
Wat kunnen we of wat willen we? Er zijn heel veel dingen die we kunnen, dat weten we. Maar er zijn ook dingen die we niet kunnen maar heel graag willen dat we dat zouden kunnen. Dat zijn uitdagingen die we aan willen gaan door ervoor te trainen. En met elkaar kunnen we dat ook waar maken. Sommigen kunnen zich heel snel ontwikkelen en bij de ander heeft het meer tijd nodig. Maar uiteindelijk zijn wij een groep die gegroeid is in grootte en vooruitgang en dat zien we in de individuele ontwikkelingen die voor een ieder zeer persoonlijk zijn. Jong en oud is iets waar we allemaal mee te maken hebben of krijgen. Zo is het ook met het jaar dat zo snel voorbij gaat. Begin van een nieuw jaar zijn we vol goede voornemens, fris en energiek en naarmate het jaar bijna ten einde is spreken we alweer van een oud jaar waarbij we terug willen blikken.
Ik kijk terug op een zeer plezierig jaar met momenten die ik me lang wil blijven herinneren. Zowel privé als zakelijk was het een zeer bewogen jaar met enorm veel uitdagingen. Er zijn momenten geweest dat ik me afvroeg waar ik de tijd vandaan moest halen om afspraken na te komen en doelstellingen halen. Tijd kunnen we niet kopen of inhalen, maar de rust inbouwen kunnen we wel. En dat heb ik gedaan om mezelf niet voorbij te lopen.
Dit is met trainen hetzelfde. Waarom trainen wij met elkaar of alleen? Als het een verplichting wordt dan zal het ook moeizaam gaan en dan is het plezier er gauw vanaf.
Maar als je ervan kan genieten dat je daar ontspannen van wordt of energieker en vitaler dan levert dat veel mogelijkheden op om er anders over te denken. Bijvoorbeeld jezelf uitdagen en aangeven wat je precies wilt. Ben je tevreden over je resultaat of wil je dat verder verbeteren dan moet je ook bereid zijn te investeren in je trainingsarbeid. Daar gaat wel iets meer tijd inzitten zonder het plezier daarin te verliezen.
Als trainer ben ik super trots op jullie allemaal wat jullie ervoor doen en wat jullie hebben bereikt, maar ook dat er met elkaar samen inzet getoond wordt. Lachen hoort daar zeker bij en dat is zeker ook gedaan. Lief en leed is met elkaar gedeeld en vooral waar nodig is er onderlinge steun al is het maar een gebaar of een schouder dat toereikend is. Dat maakt het zo bijzonder dat ik jullie trainer mag zijn en dat ik een bijdrage mag leveren aan jullie ontwikkelingen en prestaties zowel op de training als in een wedstrijd. Wil je een mooiere tijd behalen dan zal je een stapje harder moeten rennen en dan weet je ook dat er een grotere inspanning bij komt kijken. En toch is er bij de finish altijd dat ene moment………. Het moment dat je de klus geklaard hebt en dat die mooie lach tevoorschijn komt.
Houd dat vast en laat het nooit meer los want wij behoren tot de gelukkigen dat wij elkaar gevonden hebben en een mooie groep zijn.
Afgelopen woensdag was er een loop van RRC waarbij velen aan mee hebben gedaan. Ik heb de training overgeslagen vanwege het geringe aantal deelnemers en die tijd heb ik nuttig gebruikt om e.e.a. af te maken op het werk. Jan heeft een leuke training uitgevoerd met de aanwezigen heb ik begrepen en dat is goed bevallen. Heel fijn Jan, bedankt voor je inzet.
Zaterdag was ik ruim op tijd (niet verslapen) en er was een behoorlijke groep die stond te trappelen. Het was een pittige intensieve training die zeer goed is uitgevoerd. Een aantal waren naar Linschoten afgereisd om daar deel te nemen aan de 10 km of 1/2 marathon.
Het zijn weer hele mooie resultaten geworden en daar moeten jullie nog lang van nagenieten.
En nu nadert het einde van het jaar en traditiegetrouw maken we er samen ook een mooie afsluiting van. Zaterdag 29 december is onze laatste training van het jaar en gaan nog een keer samen met mij de laatste meters vervullen. Ik zie uit naar jullie komst om er een gezellige training van te maken.
Geniet van de kerstdagen en op naar het einde van het jaar 2018!
Gr. Mike en Conny
Updated: 23 december 2018 — 23:22

Geef een reactie

Moved by Mike © 2016